Cykel weekend

Flere dages GUIDING
Akkrediteret cykel guide Alle niveauerGrave, allroad eller landevej
Post

En intensiv all inclusive cykel weekend i Alperne er ren balsam for sjælen. Vores weekend program er åbent for både gravel, allroad og landebvejscykling. Vi tilbyder guiding med overnatning på vores egen Piltriquitron Lodging eller på omkring liggende hoteller. Vi er klar til at designe individuelle løsninger til uforglemmelige cykel oplevelser omkring St. Anton. Lets get in touch !

Allroad Cykling

ENKEL DAG GUIDING
Akkrediteret cykel guide Alle niveauer 100 - 150 Hm pr 10 Km
Post

Gravel eller asfalt. Temaet er Allroad og vejene omkring St. Anton er ikke bare en hemmelighed men næsten stemplet som top secret. En stor portion insider viden gør at Arlberg Endurance står klar i første række når der skal guides cykel entusiaster rundt på dalens grus stykker og bjerg veje. Til manges overraskelse findes der et hav a mulighedder for at kombinere grus og asfalt i bakkede terrain med 100 til 150 hm på 10 km. Vi køre normalt mellem 3 og 4 timer om dagen med mulighed for frokost halvvejs. Cykel turene er af høj sportslig og kultural kvalitet og kan designes helt individuelt. Vi glæder os til at høre fra dig !

Allroad weekend

EfterÅrs tur
Akkrediteret cykel guide Alle niveauer Gravel & allroad
Post

Dagene bliver koldere og kortere. Den første sne ligger sig på de højt liggende toppe. Grusvejene bliver kompakte mens de asfalterede bjergveje stadig snor sig mod solens stråler. Gravel eller asfalt. Temaet er Allroad og vejene omkring St. Anton er ikke bare en hemmelighed men næsten stemplet som top secret. En stor portion insider viden gør at Arlberg Endurance står klar i første række når der skal guides cykel entusiaster rundt på dalens grus stykker og bjerg veje. Til manges overraskelse findes der et hav a mulighedder for at kombinere grus og asfalt i bakkede terrain med 100 til 150 hm på 10 km. Vi køre normalt mellem 3 og 4 timer om dagen med mulighed for frokost halvvejs. Cykel turene er af høj sportslig og kultural kvalitet og kan designes helt individuelt. Vi glæder os til at høre fra dig !